máj
20

Heti tweet from €lly

Címkék: eyes la my cover roux tweet | Szerző: A. Dalton | 8:47 pm

Elly megköszöni Coco-nak (I blame Coco - együttes), hogy végignyomták velük a turnét, és ajánlja a dalait a myspacen: www.myspace.com/iblamecoco  , amik között tényleg vannak jó dalok, hamarosan megjelenik az 1. nagylemezük is.

Egy filmet ajánl a figyelmünkbe, a Heartless címűt, holnaptól játszák a briteknél, nálunk egyelőre nincs tervbe véve, hogy láthatjuk a vásznakon, de hát okosan megszerezhetjük.

Ha jól fordítom akkor a mi Elly-nk (hú de szarul néz ki leírva) elkezd futni, vigyáz az alakjára, még mindig nem lehet róla eldönteni, hogy sovány vagy chubby, de biztos nem fog ártani egy pár kiló leadása, mert hiába néz ki olyan soványnak azért toka befigyel (vagy onnan énekel egy béka??:D) Egy interjújában bevallotta, hogy kiskorában igencsak kövér kislány volt. Nem akarom basztatni, de ha jobban megfigyeljük akkor ennek a nyomai meglátszanak. Vagy ha mégsem vagyok genetikus, akkor a bevallottan Meki függő kajálás teszi...

A Post végére egy dal, amit mostanában sűrűbben hallgatok, mint a többit. Valamiért csak most értettem meg miről is szól valójában:

A bejegyzés trackback címe:

https://laroux.blog.hu/api/trackback/id/tr292019107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása